Spoštovani kupec

Spletna trgovina Nakupovanje.net omogoča različne načine plačila. Ponujamo tudi najmodernejše elektronske plačilne sisteme. Za vašo varnost je poskrbljeno, saj vsa plačila potekajo preko varnih povezav in so integrirana ter odobrena s strani ponudnikov plačil.

Dostava in osebni dvig

Dostava

Strošek dostave znaša 3€.

Strošek odvoza starega aparata-prevzem na prostem znaša 8€.

Dostava blaga z dostavno službo z vnosom v stanovanje ali prostore v primeru, da je dostavna pot varna in je možen neoviran dostop. Storitev se ne izvede, če je otežen dostop in posledično obstaja tveganje za poškodbe zaposlenih, blaga in/ali objekta oz. prostorov v objektu (npr. hoja po ozkih, strmih, zavitih stopnicah, ozki hodniki,…). Strošek 8€

Dostava blaga in odvoz starega aparata z dostavno službo z vnosom v stanovanje ali prostore v primeru, da je dostavna pot varna in je možen neoviran dostop. Storitev se ne izvede, če je otežen dostop in posledično obstaja tveganje za poškodbe zaposlenih, blaga in/ali objekta oz. prostorov v objektu (npr. hoja po ozkih, strmih, zavitih stopnicah, ozki hodniki,…). Strošek 15€

Osebni prevzem

Blago na prevzemnem mestu čaka 8 dni od obvestila. Po tem roku se naročilo zavrne in blago vrne v prodajo.

Plačilo ob prevzemu, po predračunu in na obroke

Plačilo po povzetju oz. ob prevzemu izdelkov vam omogoča, da izdelek plačate, ko vam ga dostavijo na dom. Izdelek plačate osebi, ki ga dostavi. V primeru, da vas ni doma, vas bo izdelek čakal na pošti oz. v distribucijskem centru dostavne službe. Plačali ga boste ob prevzemu. Strošek plačila je 1€.

Omogočamo tudi osebni prevzem, kar pomeni, da lahko naročeni izdelek prevzamete in/ali plačate v naši poslovalnici. Zemljevid in delovni čas najdete na povezavi:

https://www.nakupovanje.net/o-trgovini/kontakti-in-lokacija

Plačilo po predračunu vam omogoča, da naročene izdelke plačate preko spletne banke ali osebno na banki. Po elektronski pošti boste ob naročilu dobili vse potrebne podatke za plačilo.

Leanpay obročno plačevanje preko spleta je inovativen koncept, ki vam omogoči obročno odplačevanje brez obiska banke ali trgovine ter brez odvečne papirologije, vse uredite iz domačega naslanjača. Za to potrebujete:

  • mobilni telefon;
  • davčno številko;
  • osebno izkaznico;
  • številko osebnega bančnega računa;
  • debetno ali kreditno kartico Mastercard ali Visa, ki omogoča plačevanje na spletu;
  • zadostno količino denarja na računu za prvo plačilo.

Odobritev se izvede v štirih minutah od vnosa potrebnih podatkov.

Pogoji in več informacij.

Plačilo s kreditno kartico

 

Vklopi razum, zahtevaj račun!!