Cvrtniki

Prednosti uporabe zračnega cvrtnika

V zadnjih letih so cvrtniki prevzeli svet kulinarike in postali nepogrešljiv kuhinjski aparat v mnogih gospodinjstvih. Ti vsestranski stroji ponujajo bolj zdravo alternativo tradicionalnemu globokemu cvrtju, hkrati pa zagotavljajo enako okusne, hrustljave rezultate. Če ste bili v dvomih glede dodajanja cvrtnika v svoj kuhinjski arzenal, poglejmo nekaj najboljših prednosti, ki jih ponujajo.

Bolj zdravo kuhanje z manj olja

Ena najpomembnejših prednosti uporabe zračnega cvrtnika je njegova zmožnost kuhanja hrane z bistveno manj olja kot pri tradicionalnih metodah cvrtja. Zračni cvrtniki uporabljajo kroženje vročega zraka za hrustljavost vaše najljubše hrane, pri čemer potrebujejo le delček olja, ki se običajno uporablja pri cvrtju. To pomeni, da lahko uživate v hrustljavem krompirčku, piščančjih krilih in drugih ocvrtih poslasticah z manj kalorijami in manj nezdravih nasičenih maščob.

Vsestranske možnosti kuhanja

Cvrtniki so neverjetno vsestranski aparati. Zmorejo veliko več kot le cvreti hrano. Uporabite jih lahko za peko, praženje, pečenje na žaru in celo pogrevanje ostankov. Z nastavljivimi nastavitvami temperature in številnimi pripomočki za kuhanje lahko kuhate najrazličnejše jedi, od zelenjave in morskih sadežev do sladic in prigrizkov.

PREVERI PONUDBO CVRTNIKOV

Hitrejši časi kuhanja

Cvrtniki so znani po svoji hitrosti. Hitro predgrejejo in skuhajo hrano hitreje kot tradicionalne pečice, zaradi česar so dodatek vaši kuhinji, ki prihrani čas. Ne glede na to, ali pripravljate hitro večerjo med tednom ali pa morate na hitro pripraviti prigrizek, lahko cvrtnik v krajšem času zagotovi okusne rezultate.

Hrustljava tekstura brez globokega cvrtja

Doseganje hrustljave teksture je pogosto cilj, ko gre za ocvrto hrano, vendar ima globoko cvrtje pomanjkljivosti, kot je prekomerna absorpcija olja. Po drugi strani pa cvrtniki uporabljajo vroč zrak, da ustvarijo želeno hrustljanje brez potrebe po odvečnem olju. Vaša hrana je popolnoma hrustljava zunaj in mehka znotraj.

Enostavno čiščenje

Čiščenje po kuhanju je lahko težavno, vendar so cvrtniki zasnovani z mislijo na priročnost. Večina modelov ima odstranljive komponente, ki jih je mogoče prati v pomivalnem stroju, zaradi česar je čiščenje preprosto. Nič več ukvarjanja z neurejenimi posledicami cvrtja ali ribanja mastnih posod.

Energetska učinkovitost

V primerjavi s tradicionalnimi pečicami so cvrtniki bolj energetsko učinkoviti. Uporabljajo manjši prostor za kuhanje in hitreje dosežejo želeno temperaturo, kar pomeni, da porabijo manj električne energije. Ta učinkovitost vam ne le prihrani denar pri računih za energijo, ampak tudi zmanjša vaš ogljični odtis.

Bolj zdrava prehrana za vso družino

Družine imajo lahko veliko koristi od cvrtnika. Pripravite lahko bolj zdrave različice najljubših jedi vaše družine, ne da bi žrtvovali okus. Še posebej otroci imajo radi hrustljavo teksturo, ki jo lahko dosežejo cvrtniki, kar jim olajša seznanjanje z različnimi hranljivimi živili.

Prednosti uporabe cvrtnika je težko prezreti. Od bolj zdravega kuhanja z manj olja do vsestranskosti, hitrosti in enostavnega čiščenja so ti aparati spremenili način priprave naše najljubše hrane. Ne glede na to, ali želite jesti bolj zdravo ali preprosto želite uživati ​​v okusu ocvrte hrane brez občutka krivde, je cvrtnik dragocen dodatek v vsaki kuhinji. Zakaj torej čakati? Potopite se in izkusite kulinarične čudeže, ki jih ponuja cvrtnik. Vaše brbončice – in vaše zdravje – vam bodo hvaležni.

Zdravo kuhanje v cvrtnikih na vroči zrak PHILIPS

-33%Brezplačna dostavaSuper ponudba

PHILIPS HD9200/90 TOPLOZRAČNI CVRTNIK

Na zalogi

99,99 
-16%Brezplačna dostavaSuper ponudba

PHILIPS HD9255/30 TOPLOZRAČNI CVRTNIK

Na zalogi

159,99 
-14%Brezplačna dostavaSuper ponudba

PHILIPS HD9285/96 TOPLOZRAČNI CVRTNIK

Na zalogi

299,99 
-20%Brezplačna dostavaSuper ponudba

PHILIPS HD9880/90 TOPLOZRAČNI CVRTNIK

Na zalogi

399,99