Lumea

Philips Lumea: Odkrivanje skrivnosti svilnato gladke kože

V iskanju brezhibne, gladke kože se pogosto znajdemo v boju z neželenimi dlakami. Tradicionalne metode odstranjevanja dlak, kot so britje, voskanje in epilacija, so lahko dolgotrajne, boleče in dajejo začasne rezultate. Vendar pa je napredek v tehnologiji povzročil inovativne rešitve in eden takih prebojev je Philips Lumea. Ta revolucionarna domača naprava IPL (intenzivna pulzna svetloba) je postala priljubljena zaradi svoje sposobnosti zagotavljanja dolgotrajnega zmanjšanja dlak.

Poglobimo se v svet Philips Lumea in raziščimo, zakaj je postala najboljša izbira za mnoge posameznike, ki iščejo učinkovito in priročno rešitev za odstranjevanje dlak. Tehnologija v ozadju Philips Lumea Philips Lumea uporablja tehnologijo intenzivne pulzne svetlobe, ki cilja na melanin lasnih mešičkov (pigment, odgovoren za barvo las), da zavira prihodnjo rast las. Nežne svetlobne impulze, ki jih oddaja naprava, absorbira melanin in jih pretvori v toploto. Ta toplota nato onemogoči lasni mešiček, kar znatno zmanjša ponovno rast las. Z upoštevanjem rednega urnika odstranjevanja lahko uporabniki občutijo opazno zmanjšanje rasti dlak, kar vodi do bolj gladke kože.

Glavne prednosti zakaj potrebujete ravno Lumeo? 

 • Učinkovito odstranjevanje dlačic: Philips Lumea je zasnovan tako, da zagotavlja dolgotrajne rezultate. 
 • Primerno za širok spekter odtenkov kože: Za razliko od nekaterih drugih metod odstranjevanja dlak je Philips Lumea varen in učinkovit za različne odtenke kože, vključno s svetlo do temno kožo. Zaradi vsestranskosti je dostopen širšemu krogu posameznikov, ki iščejo zanesljivo rešitev za odstranjevanje dlak.
 • Več nastavkov za različne dele telesa: Philips Lumea je opremljen z različnimi nastavki, prilagojenimi za določene dele telesa. Ne glede na to, ali gre za obraz, pod pazduho, bikini linijo ali večja področja, kot so noge, je vsak nastavek zasnovan tako, da zagotavlja optimalne rezultate s prilagajanjem obrisom telesa.
 • Pametni senzor za kožo: Ena od izstopajočih lastnosti Philips Lumea je pametni senzor za kožo. Ta senzor zagotavlja, da naprava oddaja svetlobne impulze le, ko je v popolnem stiku s kožo, kar zagotavlja varno in nadzorovano izkušnjo zdravljenja.

Klinične študije so pokazale, da se z dosledno uporabo ponovna rast dlak zmanjša do 85 % že po treh tretmajih. Uporabniki lahko pričakujejo, da bodo več tednov uživali v svilnato gladki koži brez dlak.

IPL aparati za odstranjevanje dlak Lumea so plod 14-letnih raziskav in razvoja, ki so jih Philipsovi strokovnjaki opravili v sodelovanju s profesionalnimi dermatologi.

Philips Lumea ni primeren za vse tipe kože in las. 

Brezžična in enostavna za uporabo

Philips Lumea je brezžična naprava, ki uporabnikom omogoča svobodo gibanja in obdelave katerega koli želenega področja brez omejitev napajalnega kabla. Poleg tega je zasnovan za enostavno rokovanje, zaradi česar je udoben in uporabniku prijazen.

Philips Lumea je revolucioniral naš pristop k odstranjevanju dlak, saj ponuja priročno in učinkovito rešitev v udobju našega doma. Z izkoriščanjem moči tehnologije Intense Pulsed Light ta inovativna naprava zavira ponovno rast dlak in spodbuja svilnato gladko kožo. S svojimi različnimi funkcijami, vključno z več nastavki, pametnim senzorjem za kožo in brezžičnim delovanjem, Philips Lumea zagotavlja izjemno uporabniško izkušnjo.

Ker vse več posameznikov išče dolgotrajne rezultate in udobje pri svojih rutinah odstranjevanja dlak, Philips Lumea še naprej blesti kot zaupanja vredna in zanesljiva izbira, ki uporabnikom pomaga odkriti skrivnost do čudovite kože brez dlak.

Lumea pogosta vprašanja

 • Smem aparat Lumea uporabljati na kožnih znamenjih ali pegah?

Ne, aparata Philips Lumea ne uporabljaj neposredno na večjih kožnih znamenjih ali pegah oziroma v njihovi bližini. Če imaš na predelu, ki ga želiš depilirati, kožno znamenje, ga poskusi obiti, saj bi pigment v znamenju vsrkal svetlobno energijo. Neposredna osvetlitev kožnega znamenja ali pege lahko povzroči neugodje ali celo opekline.

 • Zakaj tehnologija IPL ni primerna za temno kožo?

Intenzivna pulzna svetloba (IPL) z osvetljevanjem mešičkov dlačic pod kožo z impulzi svetlobe preprečuje ponovno rast dlačic. Melanin (barvni pigment) dlačic vpija impulze svetlobe, zato je učinkovitost odvisna od količine melanina v dlačicah. (Blond, sive in bele dlačice melanina ne vsebujejo ali pa je tega premalo, da bi bila tehnologija IPL pri teh barvah učinkovita. Rdeče dlačice vsebujejo drugačno vrsto melanina, ki se na tehnologijo IPL ne odziva).

Za učinkovitost tehnologije IPL je poleg tega nujno, da je melanina malo, saj bi svetlobo sicer privlačila koža. Temna ali zelo temna koža bolj privlačita svetlobo, zato jo ta lahko poškoduje in povzroči opekline, mehurje ali razbarvanje.

 • Ali lahko aparat Lumea uporabljam za depilacijo celotnega predela bikinija (na primer za “brazilsko” depilacijo)?

Aparat Lumea je varen in dovolj nežen za depilacijo celotnega predela bikinija, zato se kar pogumno loti brazilskega ali hollywoodskega stila. Da izkušnja ne bi bila neprijetna, za temneje obarvane predele raje izberi nižjo nastavitev. Tudi za občutljive sramne predele uporabi nižjo nastavitev glede na svoje počutje. Nižja nastavitev se priporoča, ker so ti predeli bolj občutljivi na IPL in uporaba tehnologije IPL hitreje postane neprijetna. Aparata Lumea ne uporabljaj na notranjih predelih sluznice.

Spoznajmo posebej oblikovane nastavke Lumea:

 1. Nastavek za telo – največji nastavek je ukrivljene oblike in sledi linijam telesa za hitro odstranjevanje dlačic na predelih, kot so noge, roke in trebuh
 2. Nastavek za pazduhe – izbočene oblike za maksimalen stik s kožo na predelih, kjer je težje odstraniti dlačice
 3. Nastavek za obraz – ploščato okence za nežno in učinkovito odstranjevanje dlačic in izjemno natančno uporabo nad zgornjo ustnico, na bradi ali čeljusti
 4. Nastavek za predel bikinija – nežen in udoben nastavek, zasnovan prav za občutljivo kožo.

Čas je, da spoznate PHILIPS-ov najnaprednejši IPL doslej – Lumea IPL serije 9900, bolj znan kot leto svilnato gladke kože brez dlačic. Z našo novo Lumeo uživaj v osebno prilagojenih tretmajih s tehnologijo SenseIQ in dolgotrajnem odstranjevanju dlačic s celotnega telesa iz udobja lastnega doma.

Nova Lumea je opremljena tudi z novo aplikacijo! Aplikacija Lumea z ekskluzivno vsebino SkinAI je opremljena s tremi novimi funkcijami za osebno prilagojeno analizo, ki temelji na umetni inteligenci, in omogoča sledenje napredka tretmajev, ki ti pomaga kar najbolje izkoristiti tvojo novo napravo Lumea serije 9900.

 

IPL aparati PHILIP Lumea in vse za depilacijo

-25%Podaljšana garancijaBrezplačna dostava

PHILIPS BRE700/00 DEPILATOR

Na zalogi

74,99 
-33%Podaljšana garancijaBrezplačna dostava

PHILIPS BRE710/00 DEPILATOR

Na zalogi

80,90 
-25%Podaljšana garancijaBrezplačna dostavaSuper ponudba
-25%Podaljšana garancijaBrezplačna dostavaSuper ponudba

Morda vam bo všeč tudi: